Informatie, vind je het hier niet bel of mail ons dan gerust!

Kikke Spulle winkels

Wij vinden onze winkels heel erg belangrijk en daar ligt onze passie! 
In de winkel op de Fred zorgt Esther ervoor dat winkelen in Kikke Spulle  nooit saai is! Iedere week zijn er nieuwe producten te vinden en staat de winkel vol met de leukste kadootjes, woonaccessoires, verlichting en meubelen. De winkel straalt gezelligheid uit, 'als een huiskamer,' horen wij vaak terug van klanten. En dat is precies de bedoeling, dat je je thuis voelt en op je gemakje rond kunt kijken! Of je nu op zoek bent naar een kadootje of naar de perfecte eetkamerstoel. Het is allemaal te vinden in de winkel. Kom je er zelf niet helemaal uit dan helpen we je natuurlijk graag!

In de winkel Westeinde vind je de leukste en mooiste vintage lampen en meubelen. Dit is de passie van Frits, al 20 jaar op zoek naar deze 'schatten' uit de jaren 40 - 80. 
Zie je hier iets leuks dan moet je niet te lang wachten met beslissen of dit mee naar huis mag, want deze stuks zijn vaak uniek en eenmalig in de winkel! 
Naast vintage vind je in het Westeinde ook leuke afgeprijsde nieuwe items, bv laatste stuks / showmodellen. 

Omdat we lekker druk zijn met de winkels hebben we, na heel wat jaren, ervoor gekozen om in de webshop alleen een aantal bestsellers te plaatsen. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk en verwelkomen je graag in Den Haag. 

Ben je op zoek naar een product en zie je dit niet in de webshop, neem dan gerust contact met ons op en kunnen we je verder helpen. Want verzenden/bezorgen van alle producten blijft natuurlijk mogelijk.

Groetjes Esther & Frits & team Kikke

Bestellen producten

Bij online winkelen kun je onze bestsellers bestellen.
Je kunt kiezen voor thuis bezorgen of ophalen in den Haag.
Zie je een product er niet tussen staan of ben je op zoek naar iets speciaals? Bij 'onze merken' vind je nog veel meer in de catalogi van diverse merken, o.a Zuiver - Dutchbone- Innovation Living

Er zijn dus veel meer producten te koop dan dat er in onze webshop te zien zijn! We kunnen ook een bestelling aannemen via de telefoon / email en je een betaalverzoek sturen (Ideal) en het product aan u toesturen / leveren / bestellen.

Je kunt ons ook bellen 0707533607 of stuur een email info@kikkespulle.nl  en misschien kunnen we je
zo verder helpen. 

De betaling gaat via Ideal of Paypal - Kies je voor Ideal dan word je via Paypal naar Ideal geleid en kun je met een bank naar keuze jouw bestelling voldoen.

! let op; het kan zijn dat we voor levering van een product extra verzendkosten vragen. Bij bestellingen boven de €500,00 leveren we gratis (m.u.v de eilanden) Wij geven dit aan bij het product (dit omdat het systeem dit op dit moment nog niet kan berekenen. Excuses hiervoor.)

Dus schroom niet om iets te vragen want wij helpen je graag!

Service

Wij hechten heel veel waarde aan service! We hebben passie voor ons bedrijf en willen ook heel graag extra service bieden ten opzichte van de (grote) webshops en prijsvechters op internet. 

Avondbezorging
Als je niet in de gelegenheid bent een bezorging overdag te ontvangen, bieden wij de mogelijkheid om zonder extra kosten de artikelen in de avonduren te bezorgen. We proberen altijd een tijdsvak van 2 uur aan te houden zodat je niet een hele dag of avond hoeft te wachten.


Meubel montage service
Bestel je bij ons een bank, een kast, een eettafel of stoelen, dan monteren we deze kosteloos als extra service, als we deze bij je thuis bezorgen. Wij nemen je dit, soms lastige werk, uit handen zodat je direct van jouw nieuwe spullen kunt genieten! Ook nemen we netjes al het verpakkingsmateriaal weer mee. 
Onze bezorgers zijn sterk en brengen de spullen ook bij je naar boven! (ook via de trap mits deze goed begaanbaar is) 
Zij geven graag deze extra service, wij hopen dat je dit waardeert en dat ook aan hen laat blijken :)

Bankverwijderings-service
Bij het afleveren van de nieuwe bank, bieden wij de gelegenheid je oude bank af te voeren en te recyclen, tegen een kostprijs van 35 euro per bank. (via normale uitgang van pand) Alleen in Nederland!

Wij hopen natuurlijk dat je door deze extra services bij ons als kleine zelfstandige komt bestellen i.p.v bij de 'grote jongens', waarvoor alvast hartelijk dank!

Kadoverpakking

Gratis kadoverpakking!
Bestel een kadootje voor familie - vrienden of geliefden en laat het door ons inpakken.
Indien u een persoonlijke boodschap wenst bij het kado, stuur ons dan een email.
Vul eventueel het afleveradres in en wij zorgen dat uw kado direct wordt bezorgd!
Ook kunt u een Kikke kadobon aan iemand laten versturen, ook deze kunnen we als kadootje voor u inpakken! 

Interieur styling advies

Je huis is je thuis! Zo belangrijk om daar te kunnen relaxen en je veilig te voelen!
Ben jij toe aan iets nieuws in je huis? Wil jij een kamer / kamers veranderen?
Verhuisd maar het voelt nog niet thuis?
kom je er zelf niet helemaal uit?
Deze uitdaging gaat Esther graag met je aan! Door een afspraak te maken bij jou thuis, de wensen door te spreken en dit te vertalen in een moodboard met tips.
Je bent dan natuurlijk niet verplicht om bij Kikke Spulle artikelen te kopen/bestellen. Doe je dit wel voor een bepaald bedrag (in verhouding tot het advies) dan halen we het bedrag van het stylingadvies als korting van de bestelling af, hoe leuk is dat!? 
De prijs is afhankelijk van de wensen (vanaf €150) Meer weten of een anfspraak maken?
neem contact op via
esther@kikkespulle.nl