Informatie, vind je het hier niet bel of mail ons dan gerust!

Kikke Spulle

Wij waren net voor de Corona crisis begonnen aan een nieuwe site met kleinere webshop. 
Wij vinden onze winkels heel belangrijk en vinden het ook heel erg leuk als u ons komt bezoeken, maar snappen ook dat soms online bestellen fijner is, vooral in deze moeilijke tijd waarin we zoveel mogelijk thuis moeten blijven.
De site is dus nog niet helemaal af maar hebben besloten om hem toch al online te plaatsen en hem gaandeweg af te maken.
Mocht u vragen hebben over producten of aankopen, dan horen we dit graag van u!
Groetjes Esther & Frits & team Kikke

Bestellen producten

Bij online winkelen kun je onze bestsellers bestellen.
Je kunt kiezen voor thuis bezorgen of ophalen in den Haag.
Zie je een product er niet tussen staan of ben je op zoek naar iets speciaals? Bij 'onze producten' vind je nog veel meer in de catalogi van diverse merken, o.a Zuiver - Dutchbone- Innovation Living

Er zijn dus veel meer producten te koop dan dat er in onze webshop te zien zijn! We kunnen ook een bestelling aannemen via de telefoon / email en je een betaalverzoek sturen (Ideal) en het product aan u toesturen / leveren / bestellen.

Je kunt ons ook bellen 0707533607 of stuur een email info@kikkespulle.nl  en misschien kunnen we je
zo verder helpen. 

De betaling gaat via Ideal of Paypal - Kies je voor Ideal dan word je via Paypal naar Ideal geleid en kun je met een bank naar keuze jouw bestelling voldoen.

! let op; het kan zijn dat we voor levering van een product extra verzendkosten vragen. Bij bestellingen boven de €500,00 leveren we gratis (m.u.v de eilanden) Wij geven dit aan bij het product (dit omdat het systeem dit op dit moment nog niet kan berekenen. Excuses hiervoor.)

Dus schroom niet om iets te vragen want wij helpen u graag!

Service

Wij hechten heel veel waarde aan service! We hebben passie voor ons bedrijf en willen ook heel graag extra service bieden ten opzichte van de (grote) webshops en prijsvechters op internet. Mocht u vragen hebben dan horen wij dit natuurlijk graag van u!

Avondbezorging
Als u niet in de gelegenheid bent een bezorging overdag te ontvangen, bieden wij de mogelijkheid om zonder extra kosten de artikelen in de avonduren te bezorgen.

Bankverwijderings-service
Bij het afleveren van uw nieuwe bank, bieden wij u de gelegenheid uw oude bank af te voeren en te recyclen, tegen een kostprijs van 35 euro per bank. (via normale uitgang van pand) Alleen in Nederland!

Meubel montage service
Ongemonteerde producten kunt u ook gemonteerd laten leveren,  kostprijs €35/€50 euro per artikel. (zie bijpassende producten per product voor kosten)

Heeft u vragen over onze service neemt u dan contact met ons op!

Persoonlijke aandacht

Wij van Kikke Spulle vinden persoonlijke aandacht & service heel erg belangrijk. Wij willen dat u zich thuis voelt in onze winkels, u op u gemakje rond kunt kijken & we helpen u graag bij uw keuze mocht u er zelf niet uitkomen. Kadootjes pakken we altijd mooi in & meubelen etc. leveren we af met onze eigen bezorgservice. Ook dan geven wij net dat beetje extra service. Nieuwsgierig? Kom dan eens langs in Den Haag of lees nu verder... 


Kadoverpakking

Gratis kadoverpakking!
Bestel een kadootje voor familie - vrienden of geliefden en laat het door ons inpakken.
Indien u een persoonlijke boodschap wenst bij het kado, stuur ons dan een email.
Vul eventueel het afleveradres in en wij zorgen dat uw kado direct wordt bezorgd!
Ook kunt u een Kikke kadobon aan iemand laten versturen, ook deze kunnen we als kadootje voor u inpakken! 

Klusbedrijf Frits

Heb je ook een klus(je) waar je zelf maar niet aan toe komt? Die lampen die nog moeten worden opgehangen, die deur die nog moet worden gelakt of verzin het maar... juist voor die kleinere klussen kun je Frits inschakelen!
Neem contact op via frits@kikkespulle.nl.

Binnenkort meer op zijn eigen website

Over ons

Kikke Spulle bestaat sinds 1999. Begonnen met allerlei stijlen vintage en zeer aparte designs van jonge Haagse ontwerpers.
In 2005 is Kikke Spulle verhuisd naar een groter pand, ook in het Westeinde, maar dan dichter bij het centrum.  
December 2017, gaat Frits zich weer meer richten op zijn passie: vintage. Dus zijn we, hoe leuk, verhuisd naar het pand waar het ooit allemaal begon! Westeinde nr 60A! 
De winkel komt weer lekker vol te staan met unieke vintage items, gecombineerd met mooie, nieuwe, vooral Deens design.

Sinds juni 2013 heeft Kikke Spulle ook een winkel op de Frederik Hendriklaan 198. Hier vindt u vooral kadootjes, lifestyle producten en woonaccessoies, maar natuurlijk is deze winkel ook Kikke ingericht met meubelen en verlichting! Ook hier wekelijks nieuwe aanvoer van leuke trendy, betaalbare artikelen, zorgvuldig bij elkaar gezocht door Esther.

Vintage inkoop

Wij zijn voor onze vintage collectie altijd op zoek, dus heeft u thuis, op uw kantoor of elders meubelen staan of verlichting hangen uit de jaren 50,60,70 of 80?
Bv Pastoe - Artifort - Marcel Breuer - Eames - Vitra - Fritz Hansen - Gispen - Spectrum
Naast deze merken mag het ook gewoon KIKKE zijn. Bv verlichting, eettafels, salontafels, fauteuils of eetkamerstoelen,
Stuur ons dan een fotootje en wij kunnen kijken of dit in onze collectie past. frits@kikkespulle.nl
U kunt ook bellen voor meer informatie naar 0703805340 en vragen naar Frits Wessel-Cox

Bedrijfsgegevens

KvK 27189825     BTW nr NL818865829B01


BANK GEGEVENS: 
VOF KikkeSpulle Rabobank 143185454    
IBAN nr is NL37RABO0143185454  BIC RABONL2U

Other country?

We decided to make this new webshop only in Dutch. Do you have any questions about products please sent us an e-mail.
Also if you like to purchase products to other countries besides The Netherlands you can sent us an e-mail. We will check the delivery costs to your country.
So do not hasitate, feel free to ask our help. Best regards, Esther & Frits