Nijntje nachtlamp

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 0 - 7 Werkdagen

Uit voorraad leverbaar

Merk: Mr Maria

Productdetails

Created with Sketch.

Een klein vriendje voor een klein wonder. Geef nijntje Eerste Licht voor een leven vol zonneschijn. Deze nijntje nachtlamp neem je overal mee naar toe. Veilig op reis, veilig logeren en veilig in je eigen bed. Slaap zacht met de nijntje nachtlamp van 30cm. Elke plek voelt zoals thuis met deze nijntje nachtlamp.

Met nijntje Eerste Licht heeft Mr Maria de Red Dot Awards in 2018 gewonnen. Deze sfeervolle nijntje lamp is een ideale nachtlamp om jouw kind van een goede nachtrust te voorzien in een warme, vertrouwde omgeving.

nijntje Eerste Licht kan overal mee naar toe, dus ook buiten de deur gaat dit kleine vriendje mee logeren. Deze nijntje nachtlamp is gemakkelijk op te laden via een USB-poort en heeft een hoogte van 30 centimeter.

Maat

Created with Sketch.

H30cm x 15 cm
Lumen min. 1 - max. 100
Zacht siliconen, BPA-vrij

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Deze nijntje lamp is 30cm hoog en beschikt over een

dimbare Mr Maria LED module. Welke op te laden is met de meegeleverde USB-C kabel. 

Het heeft een aan/uit knop en een dimknop aan de onderkant. Daar vindt u ook de dimknop waarmee u de perfecte lichtintensiteit kunt selecteren. Het nachtlampje kan in 6 stappen worden gedimd, inclusief een speciale nachtmodus.

Gebruik alleen een gecertificeerde DC5V USB-adapter met max. 2A speciaal ontworpen voor gebruik met lithium-ion batterijen.