Fatboy® slim velvet

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 0 - 7 Werkdagen

Levertijd 4-8 werkdagen. Wil je een andere versie Fatboy zitzak bij ons bestellen? Dat kan natuurlijk! Wij kunnen alles voor u bestellen. Stuur ons een e-mail info@kikkespulle.nl

Merk: Fatboy

Productdetails

Created with Sketch.

De Fatboy Original Slim Velvet zitzak is net zo comfortabel als de Original, maar heeft een verfijnd formaat (155 x 120 cm). Dit maakt hem geschikt om overal in huis te gebruiken. De velourse stof reflecteert het licht, waardoor deze fluwelen zitzak voorzien wordt van een rijkelijke glans. De Original Slim Velvet is onderdeel van Fatboy's nieuwste indoor Velvet collectie. Deze collectie bevat naast luxe fluwelen zitzakken ook super zachte poefs en kussens, en een groot Velvet konijn (echt waar).
 

  • Materiaal: Buitenzak: 100% polyester. Binnenzak: niet-geweven polyster.
  • Vulling: EPS (expanded polystyrene)
  • Super zacht
  • Bestand tegen pilling
  • Hugh Hefner approved
  • Alleen voor binnen gebruik

Maat 

Created with Sketch.

155 x 120 cm  / 5.5 kg   / Inhoud: 260 liter

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

GEBRUIKSINSTRUCTIES:
Prik niet met scherpe voorwerpen, dit kan ervoor zorgen dat de stof scheurt, waardoor de vulling zichtbaar wordt. Overmatige blootstelling aan zonlicht kan de stof beschadigen en verkleuring van uw product veroorzaken. De vulling van de zitzak kan in de loop van de tijd krimpen.

REINIGINGSINSTRUCTIES:
Gebruik een natte doek en maak het gebied voorzichtig schoon door het te aaien.

WASINSTRUCTIES:
Buitenzak alleen handwas. Binnenstebuiten wassen. Chemisch reinigen in alle oplosmiddelen behalve trichloorethyleen. Niet in de droger. U kunt de buitenste zak op de laagste temperatuur strijken.