Forme Eettafel Deens Ovaal

Artikel 9 van 12

Forme is een jong, Nederlands merk met passie voor meubels maken. Wij hebben de ambitie om kwalitatief hoogwaardige tafels te produceren voor onze klanten in Nederland, Frankrijk, Duitsland en België. Daarbij staan volledige vormvrijheid, duurzaamheid, een goede afwerking én een snelle levering centraal.
Onze tafels worden lokaal vervaardigd en zijn gemaakt van duurzaam hout. Dat gebeurt in onze moderne fabriek in het zuiden van Nederland. Onze 40 meubelmakers hebben oog voor detail en zetten zich dagelijks in om jouw unieke droomtafel te realiseren. We werken met de nieuwste machines uit Duitsland en Italië om zeker te zijn van de allerbeste kwaliteit.
Bij Forme vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een beter klimaat. Dat doen we op verschillende manieren. Zo werken we niet alleen met duurzaam hout, maar proberen we ook het aantal logistieke bewegingen te minimaliseren. Bovendien maken wij gebruik van zonnepanelen, werken we met recyclebaar verpakkingsmateriaal én planten wij voor iedere tafel die we verkopen een boom terug.

Tafelblad Deens ovaal is leverbaar in diverse maten & met meerdere onderstellen KLIK HIER VOOR MEER INFO
In de catalogus vind je nog veel meer mooie tafels!

Momenteel hebben wij geen tafel van Forme staan, maar wel alle stalen en informatie. Bestel deze tafel in de winkel Westeinde 60A Den Haag

© 2022 - 2024 Kikke spulle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel