TONONE

Tonone is in 2013 opgericht door ontwerper Anton de Groof en is gevestigd in Nederland. Het Tonone ontwerpteam werkt samen met lokale ambachtslieden om hun producten te produceren. Tijdens het ontwerp- en de productieproces wordt de hele levenscyclus van de producten meegenomen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en logistiek.
Hoewel het handschrift van De Groof en zijn team nog als gedurfd en functioneel moet worden omschreven, zijn de nieuw geïntroduceerde lichtontwerpen geëvalueerd tot een gelikt, onopvallend en slim lichtconcept. Zelfs als de gebruikte mechanica niet zichtbaar is, wordt de handtekening van Tonone nog steeds herkend in elke volgende stap van het verlichtingsontwerp.
Het ontwerp van de eerste Tonone-line-up: de Bolt-serie, gevolgd door de handgeblazen glas-serie Atlas en Ella, de stoere lamp Mr. Tubes en de LED-serie Beads. In 2022 voegde Tonone twee nieuwe series toe aan zijn collectie: de elegante Bella en de draagbare ONE. In het begin van 2024 werd de lineaire ledlamp Bridge gelanceerd.
Wij kunnen alle lampen van dit merk leveren! In de winkel in Den Haag hebben we een aantal showmodellen staan en zijn de kleurstalen te zien. 

© 2022 - 2024 Kikke spulle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel