RETOURNEREN

ONLINE BESTELLING RETOURNEREN:
Alleen bij koop op afstand, dus via onze webshop, zonder het product vooraf te hebben gezien, heeft u recht op ontbinding van de koop d.m.v geld retour. (als artikelen speciaal voor u worden besteld, kunt u niet retourneren*) Producten dienen binnen 14 dagen na de ontvangst datum teruggestuurd te worden.
Twijfelt u over een product? U bent altijd van harte welkom in onze winkels in Den Haag om het product te komen bekijken. Via e-mail kunt u navraag doen of een product in de winkel staat als showmodel.
Zodra het pakket bij ons vertrekt ontvangt u een email  van Post NL met een link om uw pakket te kunnen volgen. Kikke Spulle rekent 14 dagen vanaf het moment dat het pakket bij u is afgegeven door PostNL. Dat is de datum die u en wij kunnen volgen via track-trace van PostNL. Bestellingen die na 14 dagen van deze datum worden geretourneerd worden niet aanvaard voor terugbetaling of omruiling.
U dient, voordat u het product aan ons retour zendt, dit schriftelijk, via email aan ons te melden.
Let op: aan het retourneren via PostNL zijn kosten verbonden, deze zijn voor uw rekening. 
Bij retourneren betaalt u zelf de verzendkosten bij Post NL/DHL, dit omdat wij i.v.m het milieu willen voorkomen dat er 'overbodige' bestellingen worden gedaan én wij als kleine ondernemer met artikelen blijven zitten waar we zelf niet voor hebben gekozen om deze op voorraad te nemen. 
Zodra het product retour is ontvangen in de originele verpakking en zonder beschadigingen zullen wij het bedrag van de order / bedrag van het geretourneerde product, binnen 14 dagen overschrijven op uw bankrekening.
Het is ook mogelijk het product (altijd op afspraak) persoonlijk retour te brengen naar onze winkel in Den Haag. Ook wanneer u voor deze optie kiest zullen wij het bedrag binnen 14 dagen overschrijven op uw bankrekening. Of u kunt direct andere producten uitkiezen of een tegoedbon krijgen voor het bedrag. (exclusief de eventuele bezorgkosten)
 

 •  u kunt geen producten retourneren die u ongemonteerd heeft gekocht en gemonteerd zijn voor of door u.
 •  u kunt geen producten retourneren welke speciaal voor u zijn besteld. bv een bank-eetkamerstoel-fauteuil in een door u gekozen stof.
 •  u kunt geen vintage producten retourneren
 •  u kunt geen afgeprijsde artikelen of artikelen met korting retourneren
 •  u kunt geen lichtbronnen of verzorgingsproducten/sprays retourneren
 •  helaas kunnen wij hier geen uitzonderingen op maken


AANKOOP WINKEL RETOURNEREN / RUILEN:
Binnen 14 dagen na aankoop van een product in onze winkel kunt u het product ruilen of retourneren. Ruilen of retourneren kan alleen met kassabon en in de originele verpakking.
Als u niet wenst te ruilen voor een ander product / kleur, dan krijgt u voor het bedrag een tegoedbon. Let op: wij geven nooit geld retour bij aankopen in de winkel. U heeft hier het product kunnen bekijken dus gaan wij ervan uit dat u het product ook graag wilt behouden. Mocht het toch onverhoopt niet staan of het kado niet bevallen, dan kunt u dit dus omruilen voor een ander product of een tegoedbon ontvangen: LET OP: deze is 1 jaar geldig! Kom dus op tijd om iets leuks uit te zoeken (daarna is hij helaas niet meer in te wisselen!)

 •  u kunt geen producten ruilen die u ongemonteerd heeft gekocht en gemonteerd zijn.
 •  u kunt geen producten ruilen welke speciaal voor u zijn besteld. bv een zitmeubel in een door u gekozen stof.
 •  u kunt geen vintage producten ruilen
 •  u kunt geen afgeprijsde artikelen of artikelen met korting ruilen of retourneren
 •  u kunt geen lichtbronnen, etenswaren of verzorgingsproducten/sprays ruilen
 •  helaas kunnen wij hier geen uitzonderingen op maken - ook niet als u te laat bent met inleveren omdat deze dan uit ons kassa-systeem is!
© 2022 - 2024 Kikke spulle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel