TONONE BOLT UNDERFIT

Artikel 7 van 12
€ 309,00 (inclusief btw)

De Tonone Bolt Bed Underfit is een ontwerp van Anton de Groof. De stoere industriële lampenserie BOLT is herkenbaar aan functionaliteit in vorm, strakke lijnen en aan de iconische hoofdrol voor de vleugelmoer. De Bolt serie is verkrijgbaar in 29 modellen.
De bedlamp kenmerkt zich door de verstelbare arm in gepoedercoat staal en kap in gepoedercoat aluminium. De open kap zorgt voor een mooie verspreiding van het licht.
De bedlamp is op 2 plaatsen verstelbaar met de wingnut. De bedlamp heeft een scharnier op de wandplaat en is daardoor ook horizontaal wendbaar. De schakelaar zit op de fitting.
De vleugelmoer oftewel de wingnut in massief messing wordt meegeleverd. Behalve dat het een functioneel hulpmiddel is, is de wingnut geïntegreerd in het ontwerp van de lamp en zelfs een onderscheidend visueel element.

Optioneel: Set 2 x Bolt Bed | bedlampen voor beide zijden van een bed (schakelaar op de fitting aan binnenzijde lamp) | 1 x Bolt Bed Underfit en 1 x Bolt Bed Underfit MIRROR

Installatie opties
Met stekker: stekker plug je in het stopcontact. Lengte snoer: 2500 mm lang. 
Install: aansluiting direct op het elektriciteitsnetwerk en bediening met lichtschakelaar in de kamer.
 

Tonone Bolt serie is verkrijgbaar in 11 kleuren:
Smokey Black (zwart)Flux Green (mosgroen)Pure White (wit)Ash Grey (lichtgrijs)Midnight Grey (donkergrijs)Lightning White (crèmewit)Striking Orange (oranje)Thunder Blue (blauw)Daybreak Rose (roze)Sunny Yellow (geel) en Ice Blue (ijsblauw).

 

© 2022 - 2024 Kikke spulle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel