EYYE SOFA DURA

Artikel 1 van 5

Deze compacte, uitnodigende bank zit net zo comfortabel als hij eruitziet. Dura is een echte allemansvriend die in tal van stoffen verkrijgbaar is. Fraai detail is de inkeping in de poten, die een verwijzing is naar de lijnvoering van de bank. De serie Dura – geschikt voor elk interieur – bestaat uit een bank, hoekopstelling met chaise longue of dormeuse en een poef.
De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van jouw keuze. Het bepaalt de uitstraling van het meubel. Wij hebben stof- en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.
Als finishing touch kies je de kleur van de poten passend bij de bekleding van jouw bank en bij andere items in jouw interieur. Kies voor een glanzende poot in 
Aluminium of de kleur Dark. Of ga voor de matte variant in de kleur Coal, Ivy of Onyx.


Studio Tom Dissel over Dura
Dura betekent ‘stoer’ in het Catalaans, en dat is bank Dura zeker. Het compacte ontwerp dankt zijn uitnodigende uitstraling aan de ronde vormen en doordachte details. Denk hierbij aan de subtiele omlijsting die de armen met elkaar verbindt en de ronding van de binnenkant van de arm- en rugleuning, die de bank een zachte, comfortabele zit geeft. Doordat de poten iets naar binnen staan lijkt Dura te zweven, wat een mooi ruimtelijk effect oplevert.

showmodel en te bestellen in de winkel Westeinde 60A te zien en te bestellen

Prijslijst klik hier

 

 

© 2022 - 2024 Kikke spulle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel