HUMBLE ONE OUTDOOR

Artikel 8 van 9
€ 129,00 (inclusief btw)

Je tuin nog gezelliger maken? Of even een romantisch diner in het park? Onze nieuwste aanwinst Humble One Outdoor is speciaal ontworpen voor het buitenleven. Warme aardetinten gecombineerd met waterdichte eigenschappen maken deze LED-buitenlamp een must have voor de zomer.
De Humble One is de eerste snoerloze lamp die de traditionele gloeilamp centraal stelt. De kleine en efficiënte LED-lampjes van deze draadloze tafellamp gloeit als elke ouderwetse gloeilamp. Volledig opgeladen produceert hij tot 140 uur licht.
De helderheid van de lamp kan worden veranderd door op de knop aan de onderkant te drukken naar één van de drie verschillende instellingen: kaars, ambience en werk. De batterij kan zowel draadloos - aan elke QI-standaardlader - als via een USB-C kabel worden opgeladen. De USB-C kabel zit inbegrepen in de verpakking. Na vier tot zes uur is de Humble One volledig opgeladen en klaar voor een nieuwe ronde.
Onder de motorkap van de Humble One zit een slim, modulair, op batterijen werkend systeem waarin alle onderdelen gemakkelijk te onderhouden en te vervangen zijn. Ook de LED-lampen zijn vervangbaar, waardoor de potentiële levensduur nog langer is.
Kan ook in de badkamer worden gebruikt!

 - brandtijd Kaars 140 uur  Ambience 80 uur  Werk 40 uur
- Lamp + LED bron (E27, vervangbaar)
- USB-C kabel
 

 

 

© 2022 - 2024 Kikke spulle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel